Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapım çalışmaları hızla süren Hürriyet Mahallesi Semt Konağı’nda incelemelerde bulundu.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi Semt Konağı’nın ardından Hürriyet Mahallesi’ne de semt konağı kazandırıyor. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşın birçok hizmete erişimini kolaylaştıracak olan yeni semt konağının yapımını yakından takip ediyor. Başkan Usta, son olarak projenin gerçekleştirildiği alanı ziyaret ederek, inşaatta incelemeler gerçekleştirdi. Usta, çalışmalar hakkında bilgi alıp, talimatlarda bulundu.
465 metrekare brüt alanda, bodrum zemin ve normal kat olmak üzere 3 kat olarak inşa edilecek olan Hürriyet Mahallesi Semt Konağı’nda; Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık ve Gaziosmanpaşa Belediyesi İletişim Merkezi hizmet verecek. Mutfak, mescit, depo, lavabo gibi ihtiyaç alanlarının da yer alacağı proje aynı zamanda engelli dostu olarak dizayn edilecek. Yeni semt konağı tamamlandığında hemen yanı başındaki Hürriyet Parkı ile birlikte mahalleye prestij kazandıracak.

EKONOMİ
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026EKONOMİ
15 Ocak 2026EKONOMİ
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14979 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10120 kez okundu
3
Vatandaş kontak kapatacak! Akaryakıta 2,5 TL’ye yakın zam geliyor!
8811 kez okundu
4
Çanakkale’de yolcu otobüsünün de karıştığı zincirleme kaza: 8 ölü
8760 kez okundu
5
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
8247 kez okundu