Geçtiğimiz dönem Eyüpsultan Belediyesi’nde; bu dönemde Bayrampaşa Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yapan, Ahmet Tüfekçi Bayrampaşa Belediye Başkanlığı için Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Tüfekçi şunları kaydetti:
“Sevgili Bayrampaşalı Hemşerilerim, Dava Arkadaşlarım, Komşularım.
Kıymetli Annelerimiz, Kıymetli Babalarımız, Sevgili Genç Kardeşlerimiz.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bayrampaşa’mızda hizmet bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak ve yılların tecrübesini yine Bayrampaşa’mızın hizmetine sunmak gayesiyle, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım.
İnşallah bu başvurumuz hakkımızda hayırlı olur. Bayrampaşa’mıza hizmet yolunda her daim gücümüze güç katacak görüşleriniz, önerileriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hayatımın her anında yer alan Bayrampaşa ve Bayrampaşalı hemşehrilerime hizmet etme fırsatını aradığımız, kutlu gördüğümüz bu yolda dua ve desteklerinizi beklerim.
Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin.
Selam ve saygılarımla”.

EKONOMİ
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026EKONOMİ
15 Ocak 2026EKONOMİ
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14978 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10119 kez okundu
3
Vatandaş kontak kapatacak! Akaryakıta 2,5 TL’ye yakın zam geliyor!
8811 kez okundu
4
Çanakkale’de yolcu otobüsünün de karıştığı zincirleme kaza: 8 ölü
8760 kez okundu
5
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
8247 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.