DOLAR 32,2664 0.07%
EURO 34,7418 -0.11%
ALTIN 2.401,48-0,31
BITCOIN 2071085-1,59%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DETAYLAR

a

Hump

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Peter Dodd,Amin Matalqa Senarist Amin Matalqa Oyuncular: Simon Pegg,Gaten Matarazzo,Ramy Youssef Tür:

Hump, en yakın arkadaşını bulmak için zorlu bir maceraya atılan küçük bir devenin hikayesini konu ediyor. Rami küçük, sevimli bir devedir. O, günlerini dünyadaki en iyi arkadaşı olan Omar ile birlikte geçirir. Bir gece Omar’ın annesinin rahatsızlanması iki arkadaşın yollarının ayrılmasına neden olur. Tüm aile, Omar’ın annesinin tedavisi için şehirdeki doktora gider ve bu telaş içerisinde uyuyan Rami’yi bırakırlar. En yakın arkadaşının gitmiş olduğuna üzülen Rami, arkadaşını bulmaya karar verir. Tüm cesaretini toplayan küçük deve, arkadaşının peşinden çöle doğru yola koyulur. Rami’nin bu yolculuğunda kendisini prens olarak tanıtan bir çöl tilkisi ve aksi huylu olmasının yanı sıra anaç bir yapıya sahip olan bir keçi eşlik eder. Rami’nin arkadaşına ulaşabilmesi için maceralarla dolu olan çölü atlatması gerekir.

Rob Gibbs’in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin orijinal seslendirme kadrosunda Simon Pegg, Gaten Matarazzo, Ramy Youssef gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunda ise Matthew Antonelli ve Amin Matalqa’nın imzası bulunuyor.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.