DOLAR 32,2719 0.09%
EURO 34,7400 -0.14%
ALTIN 2.401,84-0,30
BITCOIN 20362550,08%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DETAYLAR

a

Kırmızı Pabuçlar

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Jesse Ahern,Joanne Samuel Senarist Zachary Layner,John Banas Oyuncular: Juliet Doherty,Lauren Esposito,Joel Burke Orijinal adı The Red Shoes: Next Step Tür:

Kırmızı Pabuçlar, beklenmedik bir olaydan sonra hayatı değişen yetenekli, genç bir dansçı olan Sam’in hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Sam’in en büyük tutlusu danstır. Kariyerinin en önemli rolünü alan Sam, Kırmızı Pabuçlar adlı bale temsilinde başrol oynamaktadır. Ancak her şey temsil gecesi kardeşinin trajik bir kaza sonucu hayatını kaybetmesiyle alt üst olur. Bu trajedi Sam’in uluslararası bale akademisini bırakmasına neden olur. Liseye geri dönen ve isyankar Eve ile yakın arkadaş olan Sam, süpermarkette hırsızlık yaparken yakalanınca kamu hizmeti cezasına çarptırılır. Ceza olarak eskiden öğrencisi olduğu bale akademisinde temizlikçi olarak çalışan Sam, bu süreçte geçmiş dans anılarından kurtulmaya çalışır. Kırmızı Pabuçlar balesinin yeni baş dansçısı Gracie provalar esnasında sakatlık geçirince Ms Harlow Sam’e rolü devralması için baskı yapar. Sam başta ikna olmasa da dansa olan aşkı baskın gelecektir.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.