Eyüpsultan Belediyesi deprem bölgesinde gönül sofraları kuruyor
On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın bir başka güzel geçtiği Eyüpsultan’da, Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayıp iftar sofraları kurarken deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı da unutmuyor.
Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın ayı olan Ramazan’da Gaziantep’in İslahiye ilçesinde her gün bir köyde iftar sofraları kurulup, programlar düzenleniyor. İftar programlarında çocuklar Hacivat – Karagöz, illüzyon show, palyaço gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirip Ramazan Ayı’nın güzelliklerini tadıyor.
Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Ezan-ı Muhammediye’yle birlikte yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açıp oturulan gönül sofralarında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Ramazan ayı süresince Eyüpsultan Belediyesi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bulunan 28 köyde ve Kahramanmaraş ile Malatya’da da iftar programları düzenleyecek.

EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14944 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10079 kez okundu
3
SEÇİM ÇALIŞMALARI RAMAZAN AYINDA DA TAM GAZ!
7924 kez okundu
4
Eyüpspor emin adımlarla
6851 kez okundu
5
CHP ADAYI MİTHAT ÖZMEN DOĞAN SARITAŞ’IN İZİNDEN GİTMEKTE ISRAR EDİYOR
6090 kez okundu