Eyüpsultan Belediyesi’nin Osmanlı Park Ramazan Çadırı’nda düzenlediği etkinliklerin bugünkü konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Eyüpsultanlı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin, ehli beyt’in ve sahabelerin hayatlarından çok özel kıssalar anlattı.

Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park Ramazan Çadırı kültür, sanat ve tarih dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerin konuğu bu kez ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Hatipoğlu konuşmasına, Peygamberimizin yol arkadaşı olan Eyüp Sultan Hazretleri’nin beldesi Eyüpsultan’ın çok önemli olduğunu ve Eyüpsultanlı olmanın da bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek başladı.
Öte yandan anne babalara çocuklarına dinini sevdirmeleri ve onları namaza teşvik etmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin, ehli beyt’in ve sahabelerin hayatlarından çok özel kıssalar anlattı.
“RAMAZAN AYINDA BOL BOL TÖVBE EDİNİZ”
Konuşmasının devamında, Peygamber efendimizin Ramazan ayı gelince her gece 60 bin kişinin hesapsız cehennemden azat edildiğini buyurduğundan bahseden Hatipoğlu, “Hiç birimiz melek değiliz. Her birimiz günah işliyoruz, kusurlarımız var. Cehennemden azat müjdesi olan bu ay içerisinde bol bol tövbe istiğfar etmeliyiz” dedi.
Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde gerçekleşen ve dinleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenen seminer sonunda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sahneye gelerek Hatipoğlu’na teşekkür etti ve hediye takdim etti.

EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14944 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10079 kez okundu
3
SEÇİM ÇALIŞMALARI RAMAZAN AYINDA DA TAM GAZ!
7924 kez okundu
4
Eyüpspor emin adımlarla
6851 kez okundu
5
CHP ADAYI MİTHAT ÖZMEN DOĞAN SARITAŞ’IN İZİNDEN GİTMEKTE ISRAR EDİYOR
6090 kez okundu