Alibeyköy’de yapımı devam eden kütüphane ve sosyal tesiste çalışmalar sürüyor
Eyüpsultan’ın yaşam kalitesini arttıran, değer katan projelere imza atan Başkan Deniz Köken’in, Alibeyköy Osmanlı Park’ta hayata geçirdiği kütüphane ve sosyal tesiste çalışmalar aralıksız devam ediyor.
BAŞKAN DENİZ KÖKEN, İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Üst katında kütüphane alt katında ise ESBAŞ sosyal tesislerinin bulunduğu 500 metrekare taban oturumuna sahip yapının inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Deniz Köken, “Alibeyköy artık üniversiteler bölgesi. Gençlerimizin ders çalışabileceği, takım çalışmaları yapıp kitap okuyabileceği modern bir kütüphane olacak. Ayrıca kütüphanenin altında da sosyal tesisimiz yer alacak” dedi.
NİSAN AYINDA AÇILMASI PLANLANIYOR
Nisan ayında açılması planlanan “Kütüphane Osmanlı Park” herkes için halka açık kütüphane konseptiyle haftanın yedi günü hizmet verecek. Ferah okuma salonları, 70 oturma kapasitesi, 8 bin güncel basılı kitap, sesli çalışma odaları, internet ve araştırma bölümü gibi olanaklarla kütüphane, herkes için sosyal ve kültürel etkileşim alanı olacak. İkram saatlerinin de olacağı kütüphanede vatandaşlar sakin ve huzurlu bir ortamda kitap okuyup araştırma yapabilmenin keyfini yaşayacaklar.

EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14944 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10079 kez okundu
3
SEÇİM ÇALIŞMALARI RAMAZAN AYINDA DA TAM GAZ!
7924 kez okundu
4
Eyüpspor emin adımlarla
6851 kez okundu
5
CHP ADAYI MİTHAT ÖZMEN DOĞAN SARITAŞ’IN İZİNDEN GİTMEKTE ISRAR EDİYOR
6090 kez okundu