Eyüpsultan Belediyesi deprem bölgesinde gönül sofraları kuruyor
On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın bir başka güzel geçtiği Eyüpsultan’da, Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayıp iftar sofraları kurarken deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı da unutmuyor.
Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın ayı olan Ramazan’da Gaziantep’in İslahiye ilçesinde her gün bir köyde iftar sofraları kurulup, programlar düzenleniyor. İftar programlarında çocuklar Hacivat – Karagöz, illüzyon show, palyaço gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirip Ramazan Ayı’nın güzelliklerini tadıyor.
Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Ezan-ı Muhammediye’yle birlikte yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açıp oturulan gönül sofralarında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Ramazan ayı süresince Eyüpsultan Belediyesi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bulunan 28 köyde ve Kahramanmaraş ile Malatya’da da iftar programları düzenleyecek.

EKONOMİ
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026EKONOMİ
15 Ocak 2026EKONOMİ
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14978 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10119 kez okundu
3
SEÇİM ÇALIŞMALARI RAMAZAN AYINDA DA TAM GAZ!
7960 kez okundu
4
Eyüpspor emin adımlarla
6897 kez okundu
5
CHP ADAYI MİTHAT ÖZMEN DOĞAN SARITAŞ’IN İZİNDEN GİTMEKTE ISRAR EDİYOR
6128 kez okundu