Eyüpsultan’dan Makedonya’ya 500 gıda kolisi gönderildi
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bir anlamda paylaşmak demek olan 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in bu coşkusunu, bu bereketini Makedonya’da yaşayan kardeşlerimizle paylaşıyor.
500 KOLİ ERZAK GÖNDERİLDİ
Paylaştıkça bolluğun, bereketin arttığı bu ayda Eyüpsultan’dan Makedonya’ya oluşturulan Ramazan Bereketi köprüsüyle, Eyüpsultan’da bulunan Balkan derneklerinin de katkılarıyla 500 erzak kolisi gönderildi.
Erzak kolileri Araçinovo, Veles, Radoviş, iştip, Doyran, Kirçova, Plasnica, Ohri, Merkes Jupa, Tetova, Tearce, Gostivar, Vrapçişte, Debreşe, Zdunye, Çegran, Florina, Lakayca, Aşaği Baynsa, Yukarı Baynsa’da yaşayan ailelere teslim edildi.
Başkan Deniz Köken, Makedonya’da yaşayan kardeşlerimize desteklerin devam edeceğini belirtti.

EKONOMİ
20 Ocak 2026GENEL
20 Ocak 2026GENEL
20 Ocak 2026GENEL
20 Ocak 2026EKONOMİ
20 Ocak 2026EKONOMİ
20 Ocak 2026GENEL
20 Ocak 2026
1
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10121 kez okundu
2
Vatandaş kontak kapatacak! Akaryakıta 2,5 TL’ye yakın zam geliyor!
8812 kez okundu
3
Çanakkale’de yolcu otobüsünün de karıştığı zincirleme kaza: 8 ölü
8764 kez okundu
4
Öğrencilerden Eyüp Dostları Vakfına ziyaret..
7699 kez okundu
5
Bütçesini iki katına çıkardı: AKP’li Eyüpsultan Belediyesi’ni kriz vurdu
7481 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.