Eyüpsultan Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde düzenlenen Ramazan Sohbetleri devam ediyor. Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli konukların ağırlandığı programın bu kez konuğu yazar Hayati İnanç oldu.

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu yaşatmak ve Ramazanı maneviyatına uygun olarak geçirebilmelerini sağlamak için birbirinden özel etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda kültür, sanat, tarih ve edebiyat dünyasının önemli isimleri Ramazan Sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.
HAFIZALARA KAZINMIŞ HİKÂYELERİNİ ANLATTI
Ramazan Sohbetlerinin konuğu bu kez eğitimci yazar Hayati İnanç oldu. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla gerçekleşen programda Hayati İnanç, ünlü şair ve edebiyatçıların yüzyıllar boyunca hafızalara kazınmış hikâyelerini anlattı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda sevilen büyük şairlerin Arapça, Farsça ve Türkçe şiirlerinden de okuyan İnanç, şiirlerin açıklamalarını da dinleyicilerle paylaştı.
Program sonunda sahneye gelen Başkan Deniz Köken, Hayati İnanç’a teşekkür ederek hediye takdim etti.

EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025EKONOMİ
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
14944 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10078 kez okundu
3
SEÇİM ÇALIŞMALARI RAMAZAN AYINDA DA TAM GAZ!
7924 kez okundu
4
Eyüpspor emin adımlarla
6851 kez okundu
5
CHP ADAYI MİTHAT ÖZMEN DOĞAN SARITAŞ’IN İZİNDEN GİTMEKTE ISRAR EDİYOR
6090 kez okundu