DOLAR 34,2014 0.22%
EURO 37,1534 0.08%
ALTIN 2.978,880,85
BITCOIN 2308287-0,11%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kendini cinci hoca diye tanıtıp çocukları istismar etti

Kendini cinci hoca diye tanıtıp çocukları istismar etti

ABONE OL
11 Temmuz 2024 13:15
Kendini cinci hoca diye tanıtıp çocukları istismar etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendini cinci hoca diye tanıtıp çocukları istismar etti

Geçtiğimiz ay 15 ve 16 yaşındaki iki çocuğu istismar ettiği için soruşturma başlatılan Cüneyt Vural, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kendisini Cinci hoca olarak tanıtan Cüneyt Vural iletişime geçtiği çocukları, “size cin musallat olmuş” diyerek istismar etti.

Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar, Eyüpsultan’da elektrik işi yapan ve kendisini hoca diye tanıtan Cüneyt Vural isimli şahsın, iletişime geçtiği çocukları, “size cin musallat olmuş” diyerek kandırdığını ve cinsel istismarda bulunduğunu ortaya çıkardı.

Gerçek Gündem’den  Seyhan Avşar’ın haberine göre İstanbul’da bir cinci hoca tacizi daha yaşandı. Eyüpsultan’da elektrikçilik yapan ve kendisini “Cinci Hoca” olarak tanıtan Cüneyt Vural, 15 ve 16 yaşındaki iki çocuğu istismar etti.

Zaman zaman baygınlık geçiren lise öğrencisi Y. U. (15) , teyzesiyle birlikte sözde cinci hocaya başvurdu. Bu sayede çocuk  ile yakınlık sağlayan Cüneyt Vural, Y.U’yu Polenezköy’de bulunan “Synosse” isimli otele götürdü. Vural, Y.U’yu her seferinde gözlük ve şapka takarak otele soktu. Tacizler tecavüze döndükten sonra çocuğu “birine söylersen cinlerim sana musallat olur” diye korkutarak eylemlerine devam etti.

Bu süreçte Y.U.’nun arkadaşı M.A. (16) ile tanışan Cüneyt Vural, onunla bir kafede buluştu. M.A.’ya Sen de 3 harfli var. Sana yardımcı olacağım. İkiz kardeşin rüyasında seni müstehcen olarak görüyor. Erkek kardeşin seni rüyasında görmekten mutlu oluyor ve bu durum seni sarsıyor. Sende azmışlık var ve bunu bir şekilde atman lazım…” dedi.

Vural’ın yaptıklarını daha sonra ailesine anlatan M.A.’nın babası R.A. Eyüpsultan’da bulunan bir karakola giderek şikayet etti. 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan dava karara başlandı. Vural, “Çocuğa karşı nitelikli cinsel istismar” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Y.U.’ya yönelik eylemleri nedeniyle açılan dava ise devam ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r