On bir Ayın Sultanı Ramazan Eyüpsultan’da bir başka güzel geçiyor. Eyüpsultan Belediyesi tarafından Reşadiye Ortaokulu’nda kurulan iftar çadırında her gün bin kişilik iftar yemeği veriliyor.
Eyüp Sultan Camii ve Türbesi her Ramazan olduğu gibi bu sene de yine binlerce ziyaretçiyi ağırlarken, Eyüpsultan Belediyesi de hazırladığı etkinliklerle tüm Müslümanların buluşma noktası oluyor.
HER GÜN BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ
Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve oruçlarını Eyüpsultan’da açmak isteyen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayarak, Reşadiye Ortaokulu İftar Çadırında her gün bin kişilik iftar yemeği veriyor.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofrasında binlerce vatandaş komşuluk, kardeşlik duyguları içerisinde oturulan gönül sofrasında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de, Ramazan Ayı’nın güzelliklerini Eyüpsultan’da yaşamak isteyen, oruçlarını Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde açmak isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor.
EKONOMİ
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025EKONOMİ
16 Şubat 2025EKONOMİ
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.