Eyüpsultan’da huzur toplantısı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen’in ev sahipliği yaptığı toplantı EKSM’de yapıldı.
Toplantıya Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Özaslan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Zeki Gülter, daire amirleri, muhtarlar ve emniyet mensupları katıldılar.
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen bir sunum yaparak asayiş ile ilgili bilgiler verdi.
Mikrofona gelen Kaymakam Kara katılımcılara ve emniyet teşkilatına teşekkür etti. Ardından sorulara geçildi. Bazı muhtarlar mahallelerindeki parklara kamera sistemi isterlerken, bazı muhtarlar da uyuşturucu konusundaki şikayetlerini dile getirdiler.
Bu konuda bir açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, uyuşturucunun tüm dünyada büyük bir sorun olduğunu belirterek, bunun bir arz talep meselesi olduğunu, eğitimin aileden başladığını ve en büyük narkotik polisinin anne olduğunu vurgulayan bir konuşma yaptı. Müdür Türkmen bu konuda seminerler düzenlenerek annelerin bilgilendirildiğini de belitti.
EKONOMİ
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025EKONOMİ
16 Şubat 2025EKONOMİ
16 Şubat 2025GENEL
16 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.