Manga’dan gençlik bayramında muhteşem konser
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılında bir dizi etkinlik düzenleyen Eyüpsultan Belediyesi, binlerce gencin katıldığı Manga konseriyle final yaptı.
Türk alternatif rock müziğinin başarılı gruplarından Manga, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nin önünde kurulan alanda yaklaşık 30 bin gence muhteşem bir konser verdi.
Konserin başlamasına saatler kala alanı doldurmaya başlayan gençler DJ Okan Kandora’nın performansıyla konsere ısınırken Manga’nın sahneye çıkmasıyla coşku zirveye ulaştı.
Coşkunun her şarkıda daha da arttığı konserde Manga, “Cevapsız Sorular”, “Dursun Zaman”, “Bitti Rüya”, “Beni Benimle Bırak”, “Bir Kadın Çizeceksin” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirerek gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konseri gençlerle birlikte izleyen, bu muhteşem gecenin mimari Başkan Deniz Köken, Manga’nın solisti Ferman Akgül’e çiçek vererek teşekkür etti.

EKONOMİ
22 Temmuz 2026GENEL
22 Temmuz 2026GENEL
22 Temmuz 2026GENEL
22 Temmuz 2026EKONOMİ
22 Temmuz 2026EKONOMİ
22 Temmuz 2026GENEL
22 Temmuz 2026
1
Afara “Bir Arabesk Müzikali” Eyüpsultanlılarla buluştu
15009 kez okundu
2
Eyüpspor Galibiyeti Koruyamadı
10145 kez okundu
3
SEÇİM ÇALIŞMALARI RAMAZAN AYINDA DA TAM GAZ!
7981 kez okundu
4
Eyüpspor emin adımlarla
6932 kez okundu
5
CHP ADAYI MİTHAT ÖZMEN DOĞAN SARITAŞ’IN İZİNDEN GİTMEKTE ISRAR EDİYOR
6151 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.